Agraïment

Escrit el maig 3, 2011 
Arxivat com General

Benvolgudes amigues i benvolguts amics,

Com sabeu la meva candidatura NO ha guanyat les eleccions a rector/ra de la nostra universitat.

Els resultats representen l’elecció de la major part de la comunitat universitària i parlen per sí mateixos. Tan sols m’agradaria però, destacar que la nostra campanya s’ha dut a terme de forma neta, destacant les virtuts de la nostra candidatura. Tot i això, ha quedat palès que no hem sabut convèncer prou la majoria dels nostres companys i companyes.

Agraeixo als nostres votants la seva confiança. Per a nosaltres, l’ocasió de poder parlar amb tots els col•lectius (estudiantat, PDI i PAS) de la UdL ha suposat una molt bona experiència que ens ha permès ampliar la nostra perspectiva de la UdL.

Em queda també agrair a tots els membres del meu equip el seu suport i les enriquidores hores d’anàlisi, debat i reflexió que hem mantingut al llarg dels darrers mesos,

Igualment vull FELICITAR Roberto Fernández Díaz per la seva elecció. Li desitjo sincerament molt d’encert i molta sort durant el seu mandat, que –donada la conjuntura- segur que li faran falta.

Els membres de la nostra candidatura seguirem dedicant els nostres esforços a les respectives funcions acadèmiques, que realitzem molt a gust i amb tota la professionalitat de què som capaços. Continuarem treballant i servint a la UdL, cadascú des del seu lloc, amb l’esperança i l’objectiu de contribuir a una UdL amb futur.

Gràcies doncs, un cop més, a tots i totes i seguirem en contacte.

Cordialment,

Jaume Lloveras

Share

ComentarisComments are closed.