Reunió amb el col.lectiu de Biblioteques

Escrit el març 31, 2011 
Arxivat com General

En la reunió del dia 31 de març amb l’anomenat col·lectiu de biblioteques, se’ns va plantejar les seves principals inquietuds.

En primer lloc volen deixar clar que són un servei ben considerat de qualitat i obert a tothom. Els plantejaments principals son:

  1. a) Horari del servei en el torn de tarda. Mirar la possibilitat de tancar més aviat per la nit, ja que hi solen haver pocs usuaris a partir de les 21.00, amb la següent despesa energètica. A més a més no es cobreixen les baixes maternals, etc.
    b) Horari del PAS del servei en horari de matí. Mirar la possibilitat de que puguin fer jornada continuada donat que és un servei amb doble torn.
  2. Necessitat de clarificar l’entrada a les biblioteques, per part de gent de fora de la Universitat, en dies de màxima demanda.
  3. Necessitat d’elaborar les fitxes de funcions i necessitats dels llocs de treball, per adaptar-los als canvis.
  4. El Servei de Biblioteca i Documentació dependrà del Vicerectorat d’Infraestructures, Sostenibilitat i Tecnologies.

El candidat, tal i com ja va fer en algun cas en el torn d’estiu, està disposat a revisar els horaris sempre basats en criteris d’ús del servei. Pel que fa a les fitxes val el que ha dit en les reunions anteriors amb els representants del PAS.

Share

ComentarisComments are closed.